id.GetUSB.info Logo

Voordelige iPhone-oplaadkabel – en slim

Bent u op zoek naar een goedkope iPhone-kabel? Dit is een veelvoorkomende zoekopdracht op Google omdat die kabels kwijtraken, worden meegenomen door uw kinderen of collega’s of mogelijk worden onderbroken. Het is alsof we er een eindeloze voorraad van nodig hebben. Ik herinner me niet de laatste kabel die ik had die meer dan vier maanden duurde. Er is ergens een artikel dat beweert dat voor elke gemaakte iPhone de gebruiker minstens drie kabels nodig heeft om hem op te laden. De link naar dat artikel ontsnapt mij, maar ik geloof echt dat het de waarheid spreekt. Uit persoonlijke ervaring is er één nodig om de auto tijdens het rijden op te laden. Eentje die nodig was om op het werk op te laden tijdens het werk, die achtergrondgeluiden van de tv nodig had {wink}, en eentje die thuis nodig was om ‘s nachts op te laden.

iPhone-kabels of bliksemkabels zijn duur. Ga naar Amazon en je zult een fatsoenlijke kabel van zes voet vinden die bijna $ 20 kost. Koppel die kosten aan onze waarneming dat we drie kabels nodig hebben, we kijken nu naar een kostenpost van $ 60 dollar. Nee, dank u wel! We willen een goedkope iPhone-oplaadkabel.

Dit kabelprobleem wordt eigenlijk erger, niet beter, dit is waarom:

Je hebt microUSB-kabels nodig om je draagbare accu’s op te laden. Oké, dus we hebben onze drie kabels voor het opladen van een iPhone. Het werk, de auto en het huis. Natuurlijk hebben we allemaal draagbare batterijen om onze telefoon op te laden als we niet op die plaatsen zijn. Hoe laad je die draagbare batterijen op? Met een microUSB-kabel. Die zijn tenminste goedkoper dan een iPhone-verlichtingskabel. Desalniettemin is het weer een andere kabel met snoer.

We hebben allemaal de draagbare batterij nodig om op te laden – denk niet anders! Honkbalwedstrijd voor kinderen kan tot drie uur duren. Softbal-spellen voor meisjes zijn meestal 1,4 uur en een paar per dag. Een golfronde met je vrienden, meestal 4,5 uur. Het punt is dat we vaak weg zijn van de auto, het huis en de werkplek en dat we moeten opladen.

Hoe lossen we dit probleem op bij het vinden van een goedkope iPhone-oplaadkabel? Het antwoord is met een combinatie van producten. De combinatie laadt niet alleen je iPhone op, maar laadt ook de draagbare accu’s op.

Als je naar Amazon gaat, kun je een pakket van vijf vinden microUSB-kabels voor minder dan $ 10. Zorg ervoor dat u de gewenste lengte controleert. Het is gemakkelijk om de fout te maken om een ??kortere kabel te kopen omdat de prijs iets lager is, alleen om erachter te komen dat de lengte te kort is.

Het andere item dat u nodig heeft, is een microUSB naar Lightening-adapter . Dit zijn kleine adapters die aan het einde van je microUSB-connector zitten en de verbinding omzetten naar een Lightening-verbinding voor je iPhone. Een pakket van vier is te vinden op Amazon voor minder dan $ 10.

Het is belangrijk op te merken dat deze adapters alleen stroom leveren aan je iPhone. De adapters staan ??geen gegevensoverdracht naar uw iPhone toe. Wat prima is, wanneer is de laatste keer dat je je iPhone toch op de computer hebt aangesloten voor synchronisatie? Het gebeurt allemaal draadloos.

Dus met onze $ 20 die je zojuist bij Amazone hebt uitgegeven, heb je drie Lightening-kabels om je iPhone op te laden en heb je drie microUSB-kabels om je draagbare power pack op te laden. Dit is een zeer goedkope iPhone-oplaadkabeloplossing. Het zou me verbazen waarom iemand iets anders zou kopen, nietwaar?

Bron: GetUSB.info

Copyright © 2006-2019

USB Powered Gadgets and more…

All rights reserved.

GetUSB Advertising

Opportunities on our website reach at least 1,000 unique visits per day.

For more information

Visit Our Advertising Page

Nexcopy Provides

USB copy protection with digital rights management for data loaded to USB flash drives.

If you have Intellectual Property worth protecting from illegal copying, then please

Contact Us to learn more.